Grekland (Y)

Hejbloggen och alla andra :) nu åker jag till Grekland då hörs om en vecka, kommer sakna alla jätte mycket :(

Uppdaterar mer i bilen eller på flygplatsen ifrån iphonen. Hare Bäst!!! puss hej ♥


Godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggare jag har precis ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra? :O

Så gör nått med mig va?

Sol sol underbara sol

Hej bloggen sov hos nöt och vi vaknade och gjorde frukost och kaffe <3 Snart ska vi till stan men nu sitter vi och steker på hennes altan och jag har blivit knall brun haha :) pressade en citron i nöts hår för vad vi hört bleks håret i solen med hjälp av Citron. Myt eller sanning ja det får vi väl se hehe. Ska möta mamma på stan om ett tag också jag ska nog köpa skor kanske blir det ett par svarta fred Perry ;) Kaske köper jag ett neongrönt gummi skydd till min älskade iphone ;) Hörs mer Sen puss och stek!

Chillar på waynes

Hej bloggen jag och nöt sitter på waynes och tar en fika och det är varmt som bara den men jag ska inte klaga :) Gud är typ helt slut,kanske åker och tar ett kvälls dopp sen chill de! Vi hörs mer sen puss!

Bada

Ja här sitter man i bilen och är skit trött jag håller på att somna. Vi ska åka och bada jag måste förbättra brännan lite nu! Tur har man ju sin iphone som jag kan vara inne på Internet om jag har tråkigt. När jag kommer hem är jag nog med nöt om du ser detta så Messa när du vaknat :) Pusshej

Yo yo

yo bloggen nu är jag och nöt hos sofia :) De är partaaay här :) nice hörs sen

Café pazzo

Hej bloggen sitter och tar en kaffe med pappa och bror på caffe pazzo trevligt det. Ska väl snart möta nöt och vet inte vad vi ska göra. Men jag ska iallafall ha nya skor för det måste jag ha :) Ska försöka leta reda på ett par stekiga jeans shorts och nya solbrillor kaske? Hörs snart puss på er :) Juste jag håller på att göra om min blogg design och allt så jag har en gratis design för tillfället haha så ni vet :)

Joel & nöt vs eclipse

Jag kom precis hem ifrån bion, jag och nöt var på twilight eclipse och kan ju säga att den var underbar!!

Efter bion var slut så blev vi sponsrad med hemliga VIP Glasögon ;) Hehe

Allt jag hade och säga nu mer kommer imorgon puss på er & Godnatt :)

God eftermiddag!

Hej bloggläsare nu plingar det till i iphonen och det var Ellie, ska snart möta henne på stan det blir toppen!

Undrar vad jag ska ha på mig jag har jeans på mig nu men jag känner att jag håller seriöst på att dö det är för varmt att ha det nu så jag måste byta om till något men vad? Varför ska jag alltid ha så svårt att bestämma vilka kläder jag ska ha på mig?
 Jag provar ett plagg och sen byter jag och så håller det på ett tag också haha. Känner att jag behöver utvidga min garderob lite granna den känns så tom behöver massa nytt :) Kan ju kika på stan om det finns någon, funderar också på att köpa skal eller nått till min nya iphone jag vill ha något skrikande färg i neon det skulle varit awesome men alla skal och allt är ju så jävla dyrt, tror dom att jag är miljonär eller :) ? hihi

Men nu ska jag ta och gå alldeles snart, jag har precis städat rummet också och ja det gick inte så bra när jag skulle dammsuga datan då självklar skulle 3 knappar också åka in så måste ha sönder den jävla påsen haha dagens plus! Men nu ska jag gå hörs senare kanske slänger in ett inlägg när jag är på stan :)

Pusshej!

Godmorgon

Godmorgon bloggare jag är skit skit trött men måste upp för Celia ska med Linnea till stan. Är helt död men vafan jag gör kaffe det behövs. Hörs sen pusshej

Sängen

Ja nu har jag och Celia kollat på sex and the city och jag ligger i sängen och kollar på film. Tror jag ska borsta tänderna nu och kolla lite till på sex and the city sen blir det sova Gud vad skönt !! Någon som har lust att göra nått med mig i morgon jag är ledig. Ring eller Messa mig bara :) Puss godnatt folk

20:50

Ja bloggare nu har jag varit och badat idag och skönt i vattnet var det faktiskt :) Tog med mig vattenpipan så satt vi och chilla och åt bullar, Så gott! Ska snart hem till celia och kolla på film eller något, man vet ju aldrig vad vi hittar på för något bus :) Bilder ifrån idag och i går kommer här!



Eric Gadd


Dead by april

Johanna & Linda på Bingel & Bar.

Linnea & Andre på Mingel & Bar.

Sommarkväll

Hej på er alla nu står vi längst fram vid scenen och dead by april kommer snart ;) härs sen puss

Sol och bad

Hej bloggläsare jag har ätit frukost och nu har jag åkt och ska bada med Emelie,Elin,nöt,hurra och Emil. Ikväll blir det sommarkväll med johanna och fler trevligt det. Skriver mer sen puss hej

godnatt bloggen

hej bloggläsare då säger jag godnatt för idag då :) har varit en mysig kväll med de bästa och imorgon blir det bada med dem också :) Har också fixat ett itunes konto nu så jag kan lägga in apps och det har jag gjort för fullt nu och spel! sjukt nice, lägger upp lite bilder ifrån idag när vi var och sola och så.



Efter solningen





Godnatt på er alla :)

Sola

Ja då har man solat klart sitter och väntar på nöt,Emelie,ellie. Jag är skit bruuuun :D så jävla nice! Bilder kommer sen. jag vill se hur brun dom är hoppas dom kommer ut snart haha hörs sen puss

Fikar och solning

Hejsan bloggläsare nu sitter jag och nöt hos Anna och fikar. Vi ska snart möta emelie och Elin sen ska vi gå och sola,jag laddar upp brännande som fan tills jag ska till grekland :) juste igår skulle Elin skrämma en fiskmås unge och den ramlade på huvudet haha sen kom det massa andra fiskmåsar och typ attackerade oss,Gud vad vi skrattade haha. Uppdaterar om en stund och bilder kommer också pusshej!

Nöts bebisar

Kolla jag glömde lägga in bilderna som jag tog med iphonen men här har ni dom nöts bebisar, Kanim ungar dom är sjukt söt och dom heter pina colada och tequila, sött va ? :)

Nu ska jag iallafall sätta fart på mig och åka till stan och möta nöt.
Vet inte riktigt vad vi ska göra med det blir väl någonting :)

pusshej!






haha och en fin bild på Ellie,Nöt,Emelie :) tagen i går haha

Nyss vaknat

Hej bloggen nu har jag precis vaknat Gud vad jag var trött idag.bloggar ifrån min iPhone. Jag ska väl äta något nu sen fixa mig :) sen får vi väl se vad som händer. Juste det är inte världens finaste väder ute idag,blir nog Inge bad :( Hörs mer sen puss !

Bloggar ifrån iphone

Hej bloggen nu är jag hemma hos nöt och hennes mamma har bakat hallon muffins. Jag vaknade idag hos Emelie och elin och hon skulle ut på jogging runda men jag orkade inte så jag drog hem och skulle hämta badbyxor och åkte ner till nöt sen blev det lite strul så det vart Inge bada idag. Men sen gick jag och pappa in på Telia så köpte vi en iPhone till mig :). Så nu sitter jag här i nöta kök,kom nyss ifrån stan med folk och vi fikade eller inte jag haha. Men nu ska jag gå puss hej och i love My new iPhone!

Sover hos emelie

Yo bloggen idag vaknade jag och åt frukost sen stack jag till elin och va där ett tag. Sen skulle vi in till stan och möta emelie på stationen men då missa elin bussen så vi väntade ett tag sen tog jag moppen och åkte och mötte upp emelie sen kom elin och nöt också :)

Sen åkte jag hem och då kom mamma och pappa med kina mat haha jag ba woho GOTT!!
Men nu ska jag in i duschen och sen slänga ner några saker sen åker jag till emelie och sover där med Ellie!

Jag är sugen på cola :O måste köpa på statiol eller något! Dagens måste alltså :)

Nu hoppar jag in i duschen ses snart puss!



Vi tar en gammal skoj bild så det inte blir så tråkigt haha :D

Sommar!

Ja jag kan ju börja med och berätta vad jag gjorde igår. Först var jag ner till stan med Sara och Emelie vi hade kul och handla lite sen gick vi till mingel & bar och fikade :) Sen gick jag hem till nöt och vi hade det roligt :)
Bilder kommer från idag och igår.

Idag vaknade jag av att mamma kom in i rummet och skrek upp med dig för vi ska åka och fixa pass jag bara okej,gick ut och hämtade posten och mitt gymnasie val hade kommit och jag öppnade och det stod att jag hade kommit in på min linje ( MEDIA) Sen åkte vi till stan för att knäppa passkortet, jag såg hemsk ut men ja ingen behöver ju se kortet :)

Sen skjussade mamma förbi mig till nöt och vi gick till stan och jag handlade en klocka :)
Gick ut med lisa och badade med henne haha.
Sen var vi hemma hos anna och fikade och hon ville mata oss med massa kakor och bullar och allt men jag och nöt tog en bulle och en glass :)

Vi gick hem till nöt och gjorde mat sen men egentligen så vart vi mätt på bullen och glassen haha.
Sen gick jag hem men på vägen mötte jag Linnea och Celia helt Random och börja prata med dom och gick med linnea en bit för hon skulle hem sen svängde jag åt andra hållet och träffade Sara och Emelie, Dom skulle röka vattenpipa men jag han inte stanna och göra det eftersom jag skulle hem och duscha och fixa saker tills imorgon då jag och nöt ska till limön båten går 09:40 hur ska jag orka :(
Jaja det blir sola och mys där ute imorgon :D

Nu ska jag sova Godnatt :)


Jag och Emelie på Mingel & Bar


Sara och Emelie på Mingel & Bar


Sara på Mingel & Bar

Emelie på Mingel & Bar


Klockan jag köpte


Nöt och jag satt och solade idag