Tyskland

Hejdå Sverige och hej Tyskland !

Imorgon åker jag till tyskland :) fyfan vad jag är taggad kommer hem på fredag så ni vet!

11:00 går tåget till arlanda och sen går flyget 15:15
Vi landar i Frankfurt sen blir det tåg och sen byte med tåg engång till.

Vi kommer fram klockan 20:30 så det blir en lång resdag ;D

Bilder kommer när jag kommer hem!

Ha det så bra och jag vet att många kommer sakna mig men jag är snart hemma igen puss på er alla ♥ :)Sunshine boy

Nu har jag varit ute och fotat lite med johanna och solat skit nice :)
Är hos ellie

Hej alla joel läsare!

Sov hos Ellie i natt och det var trevigt, först gick vi till köpis och handlade mat och annat sen gick vi hem och gjorde maten. Satt oss vid datorn och hade det chill sen när klockan var 03.00 så var vi ute och vandrade med christoffer till köpis och överallt sen började det att vräka ner så det slutade med att jag och ellie sprang där i regnet som vräkte ner på oss. Jag bara sa till ellie!
- Ellie det är ju som att vara med i (baywatch) hahaha.

Fyfan vad vi vad blöta när vi kom hem gud säger jag bara min jacka,byxor och skor det var som jag hade ställt mig i duschen med alla kläder på hahah!

Sen satt vi oss och kolla på A nightmare on elmstreet den nya!
Där efter gick vi och la oss.

Jätte trevlig kväll tack för den :) Nu har vi precis ätit frukost och storstädat i lägenheten litegranna så nu blir det datorn ett tag:)

Pusshej♥

Måndag

Ja ihelgen har jag tillbringat min tid hos sanna och slaggade där.

Nu är det måndag och vi har engelska snart är det lunch :) jag måste gå och köpa tuggummi så det blir ica på lunchen hehe :)

Ja ikväll blir det nog att vara med sara och ta en promenix :) Blev lite för mycket av allt i helgen så måste röra på mig lite nu :P

hörs mer senare pusshej :)

Skolfoto

  Så jävla skön dag med skolfoto och allt bilder kommer här och inom kort :) 

Joel ska få iphone

Nu är det klart :) ska kanske beställa den här när jag fyller eller så spar jag till kameran vad ska jag göra ?

Cha cha onsdag !

Onsdag i dag då har varit en soft dag iskolan hela morgonen fram till 12 så var det nationella prov i no då men det gick bra :)

Sen har jag och tessan gjort skylten till skolfotot som niorna ska ha :) Nordea ffs hahah fjortis tema här då kommer bli awesome bild kommer upp sen :)

Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på reggae och det regnade nyss men nu är det sol hahah :'D fyfan vad jag är glad men vet inte varför?

Men nu drar jag mig mot Johanna sen blir det Sista avsnittet av andra avenyn ikväll om jag har hört rätt :''O nej asså!!!

Men hörs sen pusshej :) ♥

Här langar jag upp en liten fräsiiig sommar bild ;)

Fota

Ute och fotat i dag efter skolan med Johanna och Celia. Nu ska jag till Johanna sen hem och käka och sen tillbaka hörs sen puss :)

Ute och fota med Johanna

Nu har jag varit i stigslund och eljusspåret med nöten och lisa. Sen gick jag hem och och mötte Johanna sen gick vi till mig och jag käkade. Sen vart det lite fotning och sen gick vi hem till Johanna och nu sitter vi här och ska snart hem till mig men ska kolla klart på ballar av stål först :)

åker till nöten

Dagen startade med att jag vaknade och klädde på mig jogging kläder och stack ut och gick en halv mil innan frukost. Sen kom jag hem och åt frukost och har nu fixat mig och ska åka till Nöten nu och vi ska på långpromenad med lisa :)

Skriver mer när jag kommer hem funderar på att ta med mig kameran också får se hur jag gör.

Pusshej :)